Vlieg op de muur #hobosbier #microbierbrouwerij Mølder&Coöp

Enkele jaren geleden had Eddy een plan. Een topplan en een vat vol goesting. Dankzij wat extra skills and brains werd dat vat op authentieke wijze gevuld met Hobos gerstenat.
De geboorte van zijn Hoboskindje met schuimkraag werd al snel een feit. Samen met Danny, zijn partner in crime, legden ze een eigen identiteit in hun bier.

Eddy en ik leerden elkaar kennen als collega’s en nu als vrienden kom ik geregeld over de vloer. Monique zorgt altijd voor koffie en taart en tussendoor fixt Eddy mij dan al wat samples van zijn brouwsels.

Het was dus dringend tijd om eens te komen kijken hoe die magische mout en hop mengeling gecombineerd worden.
Ik kwam op bezoek tijdens een drukke dag met persmomenten van bekende kranten. Het Hobosbier is te verkrijgen in verschillende horecazaken en uitbaters van het Winnerhof kwamen langs om mee te helpen brouwen. Ik was als een vlieg op de muur en kreeg op die manier de kans om een toffe fotoreeks te shooten.

Eddy en Danny lieten met hun boeiende mini expo de genodigden koken van nieuwgierigheid in de snikhete brouwerij. Er werd gebrouwen, geïnterviewd en geproefd.

Het Hobosbier is te vinden in mijn ijskast en in de winkel aan de Mircobrouwerij Mølder & Coöp. Check zeker hun facebookpagina voor meer informatie.

Het bier van Eddy en Danny heeft volgens mij nog een speciaal ingrediënt. Je biertje zal nog beter smaken als je het scheutje liefde erin herkent.

Karen