Over

Karen Caris – 33jaar – leerkracht Bijzonder Secundair Onderwijs  – getrouwd met Wes –

Ik weet het nog precies zoals de dag van gisteren, 10 jaar geleden mijn allereerste vlucht. Wes en ik gingen voor de eerste keer op vakantie naar Malta. Na jaren de festivalweides te hebben afgeschuimd, waren we klaar voor iets anders. Wes had toen al dat avontuurlijke in zich, maar ik was nog een dummy.

Toch zijn daar de kriebels begonnen en onze volgende bestemming Jamaica was een mix van heimwee, onzekerheid, avontuur, indrukken en verwondering. Heimwee slijt, de onzekerheden blijven maar worden omgezet in gezonde spanning, het avontuur wordt groter, de verwondering wordt intenser en de indrukken worden sinds enkele jaren digitaal vereeuwigd.

Ik ben mijn interesse voor fotografie gaan uitbreiden en dat is ook een belangrijk aspect geworden van ‘wie ik ben.’ In mijn blogs zullen fotografie, vriendschap, avontuur en  reizen centraal staan.

Vorig jaar hebben we ons ‘busje’ gekocht en ingericht zodat we ons ‘huis’ altijd bijhebben. Na ons kampeeravontuur in Australië (2015 en 2017) was ik er zeker dat op die manier reizen echt iets voor ons is. En het moet niet altijd ver weg zijn. In mijn blogs zal ik onze verhalen zo persoonlijk mogelijk vertellen. Wanneer we niet op pad zijn zal ik de blog aanvullen met foto’s die voor mij betekenisvol zijn.

To Travel Is To Live …